MOLLE tasker - tasken til alle formål!

MOLLE tasken er en sand blæksprutte af en rygsæk. Den kan rigtig meget på én gang, eftersom du selv kan samle den ud fra dit eget behov. Rygsækken er dit basis udgangspunkt, som du siden kan skræddersy, så den bedst muligt tjener de formål, den skal indgå i. Modellerne varierer i litermål, men kan alle udbygges med mange forskellige lommer og pouches, hvor vi anbefaler dig at bestille fra samme mærke. Ved at tilføje disse moduler kan du let og enkelt skabe den taske, der passer til din næste rejse. Skal du bruge en backpacker rygsæk, vandrerygsæk eller bare en taske til næste tur med vennerne, kan du samle den helt perfekte med MOLLE-systemet.
Fri fragt over 600 kr. med GLS
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

MOLLE tasker


Når du ejer en MOLLE rygsæk, ejer du den måske mest multifunktionelle taske på markedet, som du har frihed til at sammensætte på kryds og tværs - afhængigt af dine behov. Når man taler om army wear og army fashion er Molle-rygsækken en signaturvare, der udstråler kvalitet i dens mange cool camouflage eller basisfarver. Med det smarte MOLLE-system er du i stand til at klistre moduller på din army rygsæk, som f.eks. ekstra rum til cykelpumpen eller en vandflaske. Du bestemmer med andre ord helt selv hvordan din taske skal formes, og kan derfor sammensætte den på en måde, som er helt perfekt for dig, hvad enten du står og skal på festival, weekendtur eller noget helt tredje.
Vi anbefaler, at du køber de samme mærker, når du sammensætter taske og pouch, da der kan forekomme variationer i farvenuancerne fra mærke til mærke.