Om os

Army Star er 100% dansk ejet og drevet siden 2004.

Med en passion for army fashion, god kvalitet, autentiske militærartikler og den gode historie, forsøger vi hele tiden at finde nye spændende varer, der kan være med til at gøre det til en ny og spændende oplevelse hver gang du besøger os. Vi sætter en stor ære i, at du hos Army Star altid kan gå på opdagelse og finde inspiration til dit næste køb. Med en unik kombination af autentiske og originale militærvarer og moderne fortolkninger af gamle klassikere, kan du skræddersy din personlige armystil.

Vores målsætning er at kunne tilbyde dig det største og bedste udvalg inden for army fashion, originalt armytøj, militærbeklædning, workwear, militærgear og outdoor-beklædning, samt army accessories – se for eksempel vores store udvalg af paracord – alt sammen i top kvalitet og til gode priser. Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af militær bukser. Her vil du altid kunne finde bukser til enhver lejlighed, stil og smag! Se f.eks. de fede cargobukser fra Molecule, klassiske militærbukser fra Rothco, der kan modstå selv de hårdeste opgaver, eller vores udvalg af workwear-bukser fra Dickies. Så uanset om du er på udkig efter et par moderne cargobukser, chinobukser, solide armybukser i klassisk pasform eller traditionelt workwear, vil du altid kunne finde det hos os.

Vi har skabt en spændende og brugervenlig hjemmeside, der gør det nemt og bekvemt for dig at gå på opdagelse i vores store udvalg og finde alt dit armytøj, armyudstyr og militærgear ét sted. Det er let og enkelt at bestille, og da vi har stor erfaring med nethandel, ved vi hvor vigtigt det er med den helt rigtige levering. Vi i Army Star tilbyder dig derfor en bred vifte af leveringsmuligheder, der imødekommer dit behov.

Vores kundeservice har mere end 20 års erfaring med produkterne vi fører og er altid klar til og hjælpe dig hvis du har brug for det.

Army Star er udelukkende en online shop og vi har ikke mulighed for personlig henvendelse.