× Spar 20% på udvalgte Brandit produkter Se tilbud

Overshirt til mænd

Overshirts til mænd finde du lige her! Vi har samlet et udvalg af de mest lækre tykke skjorter i forskellige styles som vi har kunne opstøve, blandt andet finder du fede overshirts fra Dickies, Brandit og Rothco. Du finder her vores udvalg af lune overshirts som kan benyttes som en praktisk overgangs jakke eller som et mellemlag til de kolde tider. Hos Army star elsker vi overshirts til mænd som er perfekt til alle situationer, så mangler du en lun skjorte til så kig i kategorien; Overshirts. Husk at, vi har også et stort udvalg af tykke og vandtætte jakker!
Fri fragt over 700 kr. med GLS
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

SKOVMANDSSKJORTEN


I vores udvalg af overshirts finder du blandt andet den klassiske og praktiske ternet skovmandsskjorte som er en fast del af jagtuniformen eller den, dette er bestemt ikke helt uden grund, da den med sin lune og kraftige kvalitet er det perfekte valg til dig som arbejder hårdt fysisk eller måske blot elsker outdoor.
Udover at skovmandsskjorten er utrolig praktisk er den også utrolig præsentabel og ville derfor også kunne bruges til formelle aftener.