-

Paracord og Faldskærmsline af nylon - skyhøj kvalitet

Er du på jagt efter ægte paracord, så er du landet det rette sted. Vi har et kæmpe udvalg af de stærke snore, også kendt som faldskærmsline. De fås her i mange forskellige farver, lige fra de populære armyfarver, til de mere spraglede neonfarver. Du kan bruge dem til næsten alt; lige fra armbånd og nøgleringe til en solid nødline-snor på vandreturen i det fri. Faldskærmsliner er til dig, der nægter at stå uforberedt. Paracord er altid godt at have i bilen eller i tasken på vandreturen. Vi har også et stort udvalg af tilbehør f.eks. lukkemekanismer og klikspænder.
Vores faldskærmsline er ægte amerikansk paracord, som er testet til 550 pund (249,50 kg) og er lavet af en certificeret amerikansk regeringsleverandør! Her får du the real deal: 7-strand, 3mm type paracord – Made in the US!
Vi har også et stort udvalg af den mindre holdebare, og mere budgetvenlige polyester paracord.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Paracord & populær faldskærmsline



Lav dine egne smarte nøglesnore, lynlåsstropper eller bælter med denne paracord. Som U.S. Marines udtrykker det: `Improvise, Adapt and Overcome`. Faldskærmsliner er til dig, der nægter at stå uforberedt, og disse solide snore kan bruges til et utal af praktiske ting. Paracord er altid godt at have i bilen eller i tasken på vandreturen. De er til soldaten, campisten eller vandreren. Du kan bruge faldskærmssnore til teltet, bivuakken, som snørebånd… alt.
Ved første øjekast synes det måske at ligne en ganske almindelig farverig snor, men tag ikke fejl! En paracord er en vanvittig holdbar faldskærmsline, der er bygget op omkring et rør af polyester med 7 nylontråde i kernen. Kombinationen af de to materialer gør et man får en `snor` med en helt forrygende styrke. Oprindeligt indgik linen i faldskærme, men hvor faldskærmene blev kasseret, tog soldaterne snoren med sig i tilfælde af, de måtte få brug for det slidstærke materiale i en overlevelsessituation. Selv i rummet har den stærke snøre været brugt, da astronauter brugte det i forbindelse af reparationen af Hubble-teleskopet.
I dag er paracord blevet en populær army mode, da man kan flette faldskærmslinen, så det bliver til flotte og uopslidelige armbånd, keyhanger osv. Oprindeligt startede modefænomenet med, at amerikanske tropper flettede armbåndende for altid at have snor med sig, da den kan benyttes til alt fra fiskeri, til at stoppe blodomløbet ved skader eller til at reparere tøj, rygsække m.m.
Army Star tilbyder mange forskellige Rotcho paracords i flotte farver og mønstre. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvor fedt et armbånd, keyhanger og lignende, du kan lave dig & og husk! Vi har også nøgleringe, klik spænder og m.m.