× Vi bytter frem til og med 31. Januar 2024.

Tøj til store mænd - army fashion i store størrelser

Tøj til store mænd skal sidde ordentligt. Derfor giver det sig selv, at store mænd skal bruge store størrelser. Hos Army Star har vi herretøj i store størrelser, der går helt op til 7XL, så du har mulighed for at finde tøj som jakker, bukser eller t-shirts, hvad end om du er til army look eller basisfarver. Med tøj til store mænd fra Army Star har du den perfekte mulighed for, at tilføre en ekstra maskulin kant til det traditionelle hverdagstøj og gøre din stil mere unik og personlig. Af samme grund har vi samlet en lang række autentisk og nyfortolket army mode, som har en god pasform og let kan kombineres med basisgarderoben for at opnå et casual look, der sidder lige i skabet.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Herretøj i store størrelser


Det kan være svært at finde fedt tøj til store mænd, uden at man skal gå på kompromis med tøjets stil, kvalitet eller fit på kroppen. Men det behøver ikke at være sådan, for hos Army Star har vi sørget for tøj, der er militært inspireret, street eller casual, så du kan finde det helt rigtige herretøj & også i en stor størrelse.
Derudover er sortimentet så stort, at det tøj vi har til store og større mænd ikke bare er af én enkelt slags, men både til praktiske, funktionelle eller mere modemæssige forhold. Desuden er der en masse fede detaljer på army tøj, som f.eks. mange store lommer og mulighed for at snøre linningen til, eller løsne, for tilpasning i forhold til din livvidde.