-

Rothco Cargo Bukser og Militærbukser

Rothco har et stort udvalg af militært inspirerede cargobukser og modeprægede militærbukser. Rothco bukser forener det originale army-look med fede styles, der afspejler den aktuelle mode. Rothcos udvalg af bukser favner bredt: Fra tætsiddende chinos til afslappede cargobukser – her er der noget for enhver smag og ethvert formål. Derudover producerer Rothco også de klassiske BDU-bukser, en klassisk militærbuks-style, som Rothco har reproduceret med stor loyalitet over for originalen. Du finder derfor Rothco næsten overalt i verden, og Rothco bukser er lige godt hjemme i en fugtig skovbund langt væk fra civilisationen, såvel som i storbyens travle gader.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Rothco - Fra hvide cargobukser til uniformsbukser i camouflagemønster

Bukser fra Rothco kommer i en bred vifte af forskellige designs, pasforme og farver. Typisk finder du en række jordlige nuancer af brun og grøn, passende til det militære look, men du finder også mere atypiske farver blandt vores udvalg, herunder hvide cargobukser, BDU bukser i lilla camouflagemønster og meget mere.

Klassiske militærbukser til herrer


Rothco blev grundlagt tilbage i 1953, dengang under navnet Morris Rothenberg & Sons, og virksomheden blev inden længe den største udbyder af militært overskudstøj i USA. Rothco har derfor en lang tradition med militærbukser, der strækker sig over 70 år, og det kan mærkes i kvaliteten af deres militærbukser.

Netop fordi Rothco har så lang en historie med militærbukser til herrer, kombinerer deres produkter funktionalitet med behagelighed og et klassisk army-look. Rothco bukser er produceret i holdbare og robuste materialer, som sikrer at de kan holde til hård brug, uanset om det er på vandreture i naturen eller på asfalten i skaterparken. De fleste af Rothcos militærbukser er også produceret med både for, bag og i visse tilfælde benlommer, så du har masser af opbevaringsplads.

Camouflage bukser som outdoorwear og streetwear


De robuste materialer og det tidløse militærdesign betyder også, at Rothco er populært i mange forskellige subkulturer. Bukserne er populære i militæret, hvilket ikke er overraskende, men bruges også i høj grad af outdoor entusiaster, da de er både holdbare og behagelige at have på i længere tid.

Men bukserne er ikke kun praktiske, men er også idéelle som casual streetwear. Et par grønne cargobukser til herrer fra Rothco passer f.eks. fint ind i det urbane miljø og de street subkulturer, som befinder sig her. Kombiner dem med f.eks. en Rothco jakke for at skabe et streetwear look, der kombinerer stil og funktionalitet.