-

Militær rygsække og vandrerygsække

Vi har et stort udvalg af militær rygsække til fritid, skolen eller jobbet. Vi har et unikt udvalg af army vandrerygsække som kan købes online til gode priser. Leder du efter en taske med masser af rum og god plads, er en af vores vandrerygsække et udmærket valg. Hos Army Star finder du også et bredt udvalg militær rygsække til udflugter af en eller flere dages varighed i naturen. Vi har sørget for at udvalget af fritidsrygsække er i forskellige volumener, så du nemt og enkelt kan gå online og finde lige netop den taske, du står og mangler.
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Rygsække og tasker til alle formal


Hos Army Star finder du rygsække til enhver udflugt, hvad enten du tager kogegrejet med på backpacker tur i fjerne lande, mangler en god taske med plads til festivalen, eller blot har lagt skolebøgerne i din rygsæk og er på vej mod bussen.
Løber eller cykler du fra arbejde, har vi de perfekte modeller til dig, hvor du let kan have en skjorte, bukser og håndklæde i, samtidig med at det er muligt at spænde tasken godt til på ryggen, så den sidder godt under turen. Mangler du en backpacker rygsæk, så har Army star den perfekte rejsetaske til dig! Vores mange militært inspirerede backpacks har ikke bare et fedt udseende, men også mange funktionelle rum og lommer til praktisk opbevaring. Du finder rå army fashion i mange forskellige typer af camouflage og også lækre ensfarver.
Husk at modellerne varierer i meget størrelse, men at du ved at klikke ind på de enkelte produkter kan se mål eller hvor mange liter tasken er på. Derved kan du både finde skoletakser og rygsække til børn, samt den helt rigtige følgesvend til globetrotteren.