× Kæmpe udsalg på Brandit, Dickies og Brixton

Uldtøj

Uldtøj & accesories til enhver situation og i masser af styles finder du lige her. Vi har alt fra long johns til lækre og autentiske tæpper produceret i 100% uld.
Ved at vælge tøj med uld tillader giver du din krop de bedste vilkår ved at tillade den at ånde og absorbere sveden fra din krop
Vores autentiske uldprodukter er nøje udvalgte efter deres kvalitet blandt andet finder eskimo-serien som har har bestået den største test ved at være en del af Sirius hundeslædepatruljen
og senere hen er blevet fast beklædning hos det Danske, Norske og Svenske forsvar.

Uld er det perfekte materiale til alle typer af beklædning alt fra pullovers, long johns, sokker eller til blødt dejlig og lunt undertøj.
Fri fragt over 700 kr. med GLS
30 dages fuld returret
Nem ombytning
Skandinaviens Største Udvalg

Army uldtøj

Uldtøj i råt army-look


Med råt army-uldtøj er du sikret til alt slags vejr med praktisk tøj. Uld har den egenskab at den er selvrensenende, hvilket betyder at uldtøj ikke skal vaskes ofte, da ulden indeholder lanolin som er det naturlig fedtlag som findes i lammets uld.
Ved at købe uldtøj fra eskimo er du sikret at dyrene har utrolig gode levevilkår, hvilket øger uldkvaliteten markant og faktisk er nogle af de bedste kvaliteter som findes på lammeuld.

Tøj med uld er perfekt for dig som elsker at udføre fysiske hårde aktiviteter, vandre eller bare gerne vil have et højkvalitet's army uldprodukter.

Spring ud i vores spændende sortiment af fede army uld-produkterEr kendetegnet ved de meget høje krav som der sættes hos militæret hvilket gør at disse produkter ikke blot er komfortable men også ekstrem slidstærke og indeholder en lang række militære egenskaber.
Uldsokkerne er komfortable til march eller lange vandre ture ved at benytte højkvalitets-uldsokker minimere du chancen for at få vabler, smerter i fødderne derudover minimuere du også chancen for at skade dit fodtøj.

Den perfekte løsning


Vores eskimo uldundertøj er den perfekte løsning til dig som elsker at stå på ski, gå på jagt eller andre aktiviteter som kræver at du skal sidde stille over længere tid, uldundertøjet har den fantastiske egenskab at det er med til at regulere din krops temperatur.