Army fodtøj - støvler, sko, sneakers og klip klapper

Her på siden finder du militær sko og støvler i klassisk army fashion-style fra Army Star! Vi fører et bredt udvalg af fodtøj til mænd - alt fra det stilede army street-look, der passer perfekt til indendørs og by brug, til det mere rå militær feel der egner sig godt til den aktive fritid! Vi har klassiske militærstøvler læderstøvler, moderne taktiske støvler og work wear boots - for ikke at tale om sneakers i army og camouflage stil. Du vil garanteret finde noget, der passer lige din stil - Militær sko og fodtøj der fortjener en plads i din garderobe.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 63

pr. side
Faldende orden
Side

Militær fodtøj & sko og støvler til mænd

Hvis du er på udkig efter cool sko og sneakers i army looket, eller blot ønsker et par bundsolide støvler til bylivet eller vandreturen i vildmarken, så er du landet det rette sted.

Hos Army Star har vi herresko i militærstil til alverdens formål. Både til mænd, der søger et råt og street inspireret look og manden, som ønsker et par varme militærstøvler til sin første trekking tur. Uanset hvad dit formål er, er det vigtigt at du vælger det rette fodtøj. Hos Army Star finder du militær sko med behagelig pasform, og støvler med god støtte og åndbarhed. Er du interesseret i at drage på eventyr i de danske skove eller områder med trekking terræn, har vi gode støvler til båden den garvede traver og den prisbevidste begynder.

Du finder også støvler, der er perfekte til street fashion og det rå maskuline look, hvor et par fede støvler kan kombineres med jeans eller cargo bukser for at skabe ekstra rock-faktor. Støvlerne egner sig desuden super godt til forskellige vejrforhold, hvorfor det er et oplagt valg i Danmark.

Se det store udvalg af forskelligt militær og mode inspireret fodtøj til mænd hos Army Star.

Tilbehør til militær sko

Når du har fundet dine nye militær sko hos os, er det lige så vigtigt, at du får styr på resten af tilbehøret - fodtøjet er netop kun én del af udstyret.

Skal du ud på længere vandretur i den danske natur, er det vigtigt at du sørger for at holde fødderne varme, specielt hvis du skal på trekking i de køligere måneder. Vi fører blandt andet et udvalg af uldsokker i forskellige størrelser, som sammen med et par gode militærstøvler holder fødderne varme - og blandt vores tilbehør finder du også et udvalg af gaiters, også kendt som gamacher. Disse bæres uden på støvlen og hjælpe med at holde støv, småsten og andet ude af støvlen.

Når støvlerne er godt brugte, kan du derefter bruge vores skocreme til at få dem til at skinne som nye.