FHB Naver

FHB navertøj finder du her. Vi har et stort og spændende udvalg af slidstærkt navertøj som er perfekt til dig som ønsker noget slidstærkt tøj, eller til dig som måske beundre Bonderøvens praktiske beklædning. Vi er helt vilde med beklædning og accessoires fra FHB, da kvaliteten, og pasformen er helt exceptionel. Hos Army Star finder du lige fra smarte seler, til fede og slidstærke bukser som er produceret i kraftigt bomuld eller læder. FHB Navertøj er perfekt til dig som udfører hårdt fysisk arbejde og ønsker et stykke beklædning som ikke bare lige er til, at slide op.
Læs mere Læs mindre

31 varer

pr. side
Faldende orden

Naver tøj fra begyndelsen

Naver-traditionen er meget en gammel tradition fra 1800-tallet, der stadig i den grad er aktuelt i Europas tysktalende lande. Bonderøven fra dr2 er en kæmpe fortaler for sine naverbukser og med god grund. Hos Army Star har vi de originale Naver bukser i kraftig vævet bomuld, læder og den tyndere Moleskin sommerudgave - og selvfølgelig er det rigtig varmt, har vi også navershorts. Vi forhandler naverbukser fra FHB, som er af den højeste kvalitet og det er et par bukser som du højst sandsynligt kommer til at eje i virkelig mange år. En investering i et par naver-bukser vil du bestemt ikke fortryde!

Army Star er vilde med FHB's kvalitet

Der er næppe noget andet tøj, hvor kvaliteten er lige så høj som for arbejdstøj. Det bæres ofte mere end 40 timer om ugen og nogle gange har det endda en beskyttende funktion. Og uanset hvad, så skal det hjælpe med arbejdet og derfor er robust karakter og lang levetid altafgørende. Army Star har derfor valgt at sælge navertøjet fra FHB, som har været specialist i Naver-udstyr siden 1947 og fremstiller 100% af alt deres navertøj i Tyskland. FHB-navnet er lig med kvalitet og tysk kundeservice.  FHBs naver-produkter er 100% hjemmelavet i Tyskland og når man køber tøj i dag er det en sjælden fornøjelse. De garanterer at deres heavy guild Naver-bukser og -jakker er 100% produceret lokalt. De går til det næste skridt og kan sige at alt stoffet og tilbehør også kommer fra Tyskland. Navertøj har været FHBs kæmpe lidenskab siden 1947, hvor Fritz Höhne grundlagde den oprindelige virksomhed kaldet Höhne & Mischke. Produktionen i Bielefeld gav også anledning til navnet Original Bielefeld Guild Clothing, som mange ældre arbejdere stadig kender i dag. I 60'erne blev initialerne Fritz Höhne Bielefeld hovednavnet, og logoet FHB med de to Navermænd blev skabt. FHB har aldrig været nødsaget til at råbe op om bæredygtighed fordi de har været det fra starten da deres produkter holder så længe og deres produktion er ikke spredt over hele verden.

Naverkulturen i dag

Den dag idag, findes naverkulturen stadig, og man benytter stadig den samme type af beklædning blandt andet benytter de sig af de slidstærke bukser, regnjakker eller praktiske seler som er et must have på de lange vandringer. Imellem vandringerne overnatter svendende på specielle herberg eller i naturen.
Naverlauget er et ureligiøst og apolitisk håndværkerlaug som er spækfyldt med meget gamle traditioner og ifølge dem selv var dette forspirerene for fagforeningerne.
Formålet med navertraditionen er først og fremmest at rejse, men også at lære nye facetter inden for sit håndværk og at dygtiggøre sig.