Hardshell jakker til mænd - outdoor-jakker - beskyttelse mod vind & vejr

En outdoor / hardshell jakke er en letvægs-jakke, hvis primære egenskaber ligger i beskyttelsen mod vind og vejr. Hardshell jakker bør som regel kombineres med et mellemlag, helst langærmet, og hvis det er koldt; fx en fleecejakke. Hardshell jakker fra Army Star holder en god kvalitet. Hos os finder du kun Outdoor jakker med en fornuftig sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Læs mere Læs mindre

17 varer

pr. side
Faldende orden

Hardshell jakker - designet til udendørsbrug

En hardshell jakke er en tynd regnjakke, der typisk kommer i en variant uden foring, men med et slidstærkt lag yderst. Jakken er som skabt til det danske vejr, når det viser sig fra sin våde og blæsende side. Med dens vandtætte ydrelag holder den dig tør og beskyttet fra vind selv i kraftigt regnvejr, samtidig med at jakkens membran er designet til, at kunne lade dig ånde & det er praktisk army mode!
Skal du bruge din hardshell jakke under kolde forhold, er det vigtigt at have dens funktionalitet in mente. Da jakken er skræddersyet til at være vind- og vandtæt, bør du have et varmt underlag på, hvis du bruger den under kolde forhold.
Under varme forhold har enkelte modeller den finesse, at armhulen kan lynes op, så den opbyggede fugtighed kommer væk fra kroppen.
Hardshell jakkens sublime egenskab til at holde vind og vand ude gør det til en perfekt hverdagsjakke, når regnen ikke synes at stoppe.
Lad det dårlige vejr møde sin overmand i army camouflage eller fede ensfarver.