Skjorter

Brandit laver skjorter med rå edge. Deres skjorter er designet med et flerfunktionelt look, og vil således se lige så godt ud når du går på restaurant, sidder omkring bålet i vildmarken eller tager til casual middag hos vennerne. Blandt vores udvalg finder du især skovmandsskjorter, som er en tidløs klassiker der aldrig går out of style. Kvaliteten er høj, prisen holdt på et rimeligt niveau og på mange af modellerne er der kort leveringstid. Du finder derfor helt sikkert noget, der passer din smag!
Læs mere Læs mindre

23 varer

pr. side
Faldende orden

FLOTTE SKOVMANDSSKJORTER TIL HERRER

Brandit er en tysk tøjproducent med fokus på at kombinere det funktionelle og praktiske med stilfulde designs. Dette gælder selvfølgelig for deres jakker, bukser og shorts, men også for deres skjorter. De har en stærk tradition for tøj inspireret af klassisk militærtøj, og det afspejler sig også i deres skjorter. De har en bred vifte af skjortedesigns, fra skovmandsskjorter til herrer med det tidløse ternede design til vintage army-grønne skjorter i behageligt bomuld.

At Brandit skjorter er inspireret af militærtøj giver sig til udtryk i det robuste og holdbare slutprodukt. Alle skjorter fra Brandit er designet til at kunne modstå hård brug uden at være ubehageligt at have på. Mange af skovmansskjorterne til herrer er lavet i bomuld eller polyester, hvilket sikrer et behageligt fit.

Vintage skjorter fra Brandit til alle årstider

Selvom Brandits tøj er inspireret af de to grundlæggeres egen backpacker tur rundt omkring i verden, og er designet med funktion for øje, så er det ikke sket på bekostning af det visuelle. Der findes en bred vifte af vintage skjorter fra Brandit, i forskellige farver og pasforme, så du er garanteret at finde én, som passer præcis til din stil.

Du kan også bruge Brandit skjorter hele året rundt, uanset sæsonen. Der findes både lang- og kortærmede udgaver af skjorterne, så du kan tilpasse dig årstidens forskellige temperaturer. Så uanset om du leder efter en casual flannel-skjorte eller en smart denim-skjorte til kontoret, så bør du overveje Brandits skjortekollektion.

Army skjorter designet til komfort

Det er vigtigt, at din skjorte er behagelig at have på - og det er uanset, om du befinder dig på arbejdspladsen eller ude i naturen. Derfor er Brandits army skjorter designet til komfort, og med materialer som giver en behagelig følelse mod huden. Disse materialer sørger også for, at du kan have din skjorte på hele dagen uden at føle dig ubehageligt klædt på.