Trøjer

De første frø til mærket Brandit blev sået, da to tyske venner tog på backpacker rejse rundt omkring i verden. Denne tur var øjenåbnende i forhold til, hvor vigtigt robust, funktionelt kvalitetstøj kan være - specielt for udendørsmennesker. Brandit tøj er derfor inspireret af klassisk militærtøj med mere moderne fashion designs, og det gælder også deres trøjer. Brandit Fleece tøjer, pullovers og cardigans er alle designet og produceret med både det funktionelle og stilmæssige i mente, og du er derfor garanteret en kvalitetstrøje, der både holder i længden og ser godt ud. Gå på udkig i vores udvalg af Brandit trøjer herunder.
Læs mere Læs mindre

16 varer

pr. side
Faldende orden

ROBUST OG STILFULD BRANDIT PULLOVER

Brandit er en tysk tøjproducent, der har specialiseret sig i at skabe robust og funktionelt tøj, som samtidig er stilfuldt. De kommer i mange forskellige designs - fra klassiske Brandit pullovers til teddyfleece jakker og varme cardigans.

Mange af deres trøjer er lavet af bløde materialer som bomuld eller fleece for at give en behagelig følelse mod huden, og samtidig holde dig varm på kølige sommeraftener eller efterårsdage. Nogle af Brandit trøjerne har også ribbet manchetter og nederste kant for at sikre en god og behagelig pasform.

En army pullover med lang holdbarhed

Brandit har en stærk tradition inden for militærtøj, hvor holdbarhed og kvalitet er altafgørende. Det var netop en backpacker tur verden rundt, der fik de to skabere af Brandit til at sætte pris på f.eks. en god army pullover. Dette afspejles derfor også i deres trøjedesigns, hvor slidstærke materialer anvendes for at sikre den bedste kvalitet.

Derudover er flere af Brandits trøjer lavet med dobbelte sømme, hvilket giver ekstra styrke og holdbarhed - selv under hård brug. Du kan derfor trygt bruge dem selv til mere krævende vandreture, og forvente at de har en lang holdbarhedstid.

Fleecetrøjer til herre med stilfuld udstråling

Selvom Brandits trøjer først og fremmest er designet med det funktionelle og praktiske i tankerne, går du ikke på kompromis med stilen, når du tager en Brandit trøje på. Trøjer fra Brandit findes i en lang række designs og farver, fra grønne fleecetrøjer til sorte pullovers og camouflagemønstrede hættetrøjer.

Uanset om du leder efter en behagelig sweatshirt til hverdagsbrug eller en varm hoodie til vinteren, så bør du altså overveje Brandits trøjer. Chancerne er høje for, at du finder en trøje, der passer lige ind i din garderobe.