Tasker & Rygsække

På Army-star.dk finder du et kæmpe udvalg af militære tasker og rygsække fra Rothco. Rothco har i årtier forsynet amerikanerne med militærtasker af en enhver art. Rothco rygsække spænder bredt – du finder bl.a.: Køjesække (duffelbags), sportstasker, rygsække, skuldertasker, bæltetasker og meget mere. Farveudvalget spænder over klassisk militær olivengrøn, karakteristiske stencil-prints og moderne pixelerede camouflager. Rothcos rygsække er lavet til at blive brugt hver dag i mange år, derfor bruger Rothco kun hårdføre materialer som f.eks. heavy duty bomuldscanvas og 600D polyester med PU-belægning. Uanset om du er på jagt efter en rummelig køjesæk eller en fiks lille hverdagstaske, så finder du helt sikkert noget i det enorme udvalg nedenfor.
Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 138

pr. side
Faldende orden
Side

HÅRDFØRE CANVAS TASKER INSPIRERET AF MILITÆRET

Rothco som brand blev startet tilbage i 1956 under andet navn, og blev meget hurtigt den største leverandør af militæroverskudsprodukter og militærtøj i USA. Rothco har derfor en lang og rig historie med næsten alt inden for militærgrej, og det gælder også taske og rygsække.

Fordi deres produkter er inspireret af det amerikanske militær, er deres tasker og rygsække både hårdføre og robuste og produceret til at modstå hård brug. Deres canvas tasker er f.eks. idéelle til vandreture og andre udendørsaktiviteter og findes i mange forskellige udformninger - som duffelbag, skuldertaske m.m.

Vadsække og utility bags til outdoor entusiasten

De holdbare materiale og fokuset på det praktiske og robuste gør Rothcos tasker og rygsække perfekte til dig, der elsker at være på udendørs eventyr. Om det er en vandretur i bjergene, en campingtur i skoven eller andet, så vil vadsække, utility bags eller lignende fra Rothco være den idéelle måde at transportere dit gear og dit grej.

Militærtasker til hverdagsbrug

Selvom Rothco rygsække primært er designet med funktionalitet i mente og tager inspiration fra militært feltudstyr, så kan du sagtens bruge dine militærtasker til helt almindeligt hverdagsbrug. En Rothco Tactical Backpack fungerer f.eks. helt fint som arbejds- eller skoletaske, netop fordi det robuste design betyder, at du kan regne med et holdbart, højkvalitetsprodukt, der vil holder i længere tid end andre rygsække.

Eller prøv f.eks. Rothco Sportstasken, en militærtaske der egner sig perfekt til brug i dine fritidsaktiviteter eller til at fragte skiftetøj og håndklæde til og fra fitnesscentret. Er du til det lidt mere rå og maskuline militærlook, og hvis det afspejles i din garderobe, så kan en militærtaske fra Rothco også være med til at fuldende og komplimentere det look.