Jakker

Rothco producerer army jakker inspireret af det amerikanske militærs uniformsjakker. Nogle af de mest ikoniske militærjakker har du helt sikkert set før, f.eks. M65-jakken som både Robert De Niro og Sylvester Stallone havde på i hhv. Taxi Driver og Rambo. Militærjakker har alle dage været en cool tilføjelse til garderoben. Det militære look har nemlig et unægteligt maskulint udtryk, som kan være med til at give en rå kant til den ellers ofte lidt ensartede herregarderobe. Med en army jakke fra Rothco er du godt klædt på, hvad end om du er til camouflage eller neutrale helfarver.
Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 66

pr. side
Faldende orden
Side

MILITÆRJAKKER SIDEN 1956

Rothco er et amerikansk tøjmærke, der siden deres start i 1956 har specialiseret sig i at producere og sælge militært inspireret tøj og udstyr. Deres army jakker er ingen undtagelse her, da de er produceret med fokus på funktionalitet og holdbarhed med designs inspireret af klassiske amerikanske uniformsjakker, fra M65-jakken til MA-1 Bomberjakken og alt derimellem.

Med en Rothco jakke kan du være sikker på, at du får en jakke af høj kvalitet, som kan holde dig varm og tør under selv de mest krævende vejrforhold. Derudover kommer mange af deres militærjakker også i forskellige farver og designs, så du kan vælge den model, der passer bedst til din stil. Der er modeller til enhver garderobe, uanset om du er til det mere farverige eller vil holder dig til de klassiske militærfarver og camouflagemønstre.

Army- og pilotjakker perfekte til outdoor entusiaster

Rothcos jakker er designet med det formål at kunne klare selv de mest krævende udendørs eventyr. Mange af deres army- og pilotjakker er lavet af slidstærke materialer som nylon og polyester for at sikre langvarig holdbarhed. Derudover har mange af deres jakker også vandtætte membraner eller coating for at beskytte mod regn og sne. Dette gør Rothcos jakker perfekte til både vandreture i bjergene og skiløb i alperne.

Selvom jakker fra Rothco er idéelle til brug i naturen, så passer de lige så godt ind i et urbant miljø, hvor jakkernes mere casual og rå udtryk rigtig kommer til udtryk. Pilotjakkerne fungerer dermed som en robust og fashionabel form for streetwear.

Et bredt udvalg af forskellige jakker

Rothco har et stort udvalg af forskellige typer jakker, så du altid kan finde en, der passer dig, uanset hvilket formål du planlægger. De har alt fra klassiske bomberjakker til mere tekniske softshell-jakker. Hvis du leder efter en letvægtsjakke til sommerbrug eller en varm parka til vinteren, så bør du overveje Rothcos sortiment.