Poler

Når det kommer til at bygge bro mellem klassisk outdoor Living og en mere afslappet tilgang til aktiviteter i naturen har det Oregon baserede outdoor brand Poler virkelig knækket koden. Med deres brede sortiment af funktionelt streetwear og gennemtænkte outdoor produkter, rammer de lige ind i hjertet på både garvede og grønne outdoor entusiaster. Her finder du hvad du ikke vidste du manglede til dit næste eventyr.
Læs mere Læs mindre

22 varer

pr. side
Faldende orden

NAPSACK - SOVEPOSE OG JAKKE

Det mest innovative produkt i deres sortiment, hvis vi selv skal sige det, må være deres Napsack. En sovepose og hættetrøje i et og samme produkt. I fede farver og finurlige prints har de skabt produktet til dig der ikke vil lade hyggen stoppe i teltet men vil have mulighed for at tage Napsacken videre med dig for at udforske naturen. Med deres vandtætte rygsæk i PU belagt materiale, vakuumisolerede drikkedunk i rustfrit stål og deres tre-i-en nobo foldekniv går du ikke galt i byen. Uanset hvilke intentioner du måtte have med din udflugt, ved de præcis hvordan de skal gøre det næsten umuligt ikke at finde dit næste køb her på siden.

Camping skal ikke være kedeligt

Hvis der er noget som Poler er lykkedes med at modbevise er det at camping skulle være kedeligt. De har sørget for at eventyret allerede starter når du pakker din taske med lommelygte med genopladeligt usb batteri og kameraet i din multifunktions taske, som for en sidebemærkning også er oplagt som madpakke køler eller sixpackholder. De er lykkedes med at tilføje deres lette og eventyrlige tilgang til outdoor livet, og som du kan se på deres produkter er deres æstetik generelt let og legende. Deres lanterne med indbygget højtaler og usb oplader er oplagt til at hygge rundt om bålet med. De har taget højde for hyggen på campingpladsen med både campingstol og sammenfoldeligt campingbord, og deres eventyrlige univers byder ikke mindst på støbejernsgryder med finurlige afstøbninger som ikke kan undgå at tilføje glæde til udendørs madlavning. De mener heller ikke at en lækker æstetik behøver at udelukke at kvaliteten og funktionaliteten er i top. Udforsk deres univers og bliv inspireret til dit næste eventyr.