Camouflage halstørklæder til mænd - army halstørklæder & partisantørklæder

Hos Army Star finder du halstørklæder til mænd til ethvert look. Vi har et stort udvalg i army halstørklæder i militær stil i den bedste kvalitet, som holder dig varm på selv de køligste vinterdage. Vælg for eksempel mellem de klassiske strikhalstørklæder i forskellige farver, camouflage halstørklæder eller de evigt populære partisantørklæder, som vi også har i mange forskellige farver. Alle vores militær tørklæder til mænd sælges til favorable priser og vi fører bl.a. også halsedisser. Se også vores uldhalstørklæder eller halstørklæder i akrylstrik til de lidt koldere dage.

Læs mere Læs mindre
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Halstørklæder i militæret

Soldater tilbringer meget tid på øvelse i naturen og derfor har de selvfølgelig også brug for god påklædning. En favorit i militæret er halstørklæder. De tjener nemlig et hav af formål, og man får derfor mange funktioner for den samme vægt. Et godt halstørklæde kan udover at holde på varmen bruges som: hovedpude, bandage, knebelpres, slynge til armen, vandfiltrering, sløring, etc.

Partisantørklæder udleveres i dag bl.a. til britiske soldater og er meget populært på udsendelser i lande som Afghanistan og Irak, hvor det især bruges som støvtørklæde - altså et tørklæde som beskytter bl.a. mund og næse mod støv og sandpartikler. Herhjemme udleveres både nettørklæde og uldtørklæde. Nettørklædet bruges ofte som sløringsnet, mens uldtørklædet bruges om vinteren og som beskyttelse mod gas sammen med gasmasken.

Halstørklæder er en central del af soldatens uniformering, ligesom det en vigtig del i en almindelig "civil" garderobe. Det har ikke lige så mange funktioner som for soldaten i militæret, men halstørklædet opfylder stadig en række forskellige opgaver. Det beskytter mod kulden, holder halsen varm for at modvirke halssygdomme - og så kan både halstørklædet og partisantørklædet hjælpe med at fuldende dit look.